• Si Bollé

Eerste editie #LockdownKnickKnacks

Bijgewerkt op: 25 apr 2020


Welke tijd is mooier dan de lente om een eerste editie van mijn #LockdowKnickKnacks voor te stellen? Ondanks Covid19 die mij zoals ieder van jullie in jullie kot houdt, wil ik verder creëren.


Zoals jullie weten zet ik me ook al meer dan tien jaar in voor benefietorganisaties met mijn life action paintings. Wel deze keer wil ik ons allemaal verbinden in 1 schilderij die uit 100 kleine schilderijtjes bestaat. Elk werkje meet 13x18cm en wordt aan je kot of ander kot volgens de voorschriften geleverd. Het schilderijtje komt gesigneerd en genummerd in een geschenkdoosje met een kaartje:'


'Proficiat!

U bent zopas eigenaar geworden van een schilderijtje dat deel uitmaakt van een groter geheel.

Het verbindt u met de schenker en met alle anderen die een gelijkaardig cadeau kregen.

Veel kijkgenot'


Ik verkoop zo een knick-knack aan 200 euro geleverd (binnen België) bij de uitverkorene waarvan 20 euro wordt geschonken aan Stichting De Haven.

Gerechtsdeurwaarder Anne Van Den Berghe heeft deze stichting in het leven geroepen om alleenstaande moeders te helpen bij schuldenbemiddeling.


Keep up the good work!


Hou je sterk en lief!

Si