top of page

ROODWe beleven moeilijke tijden en hollen van de ene restrictie naar de andere beperking. We liggen wat overhoop met onze gedachten, een wandeling in de stad is plots gecompliceerd geworden en we hebben soms last om alles op een rijtje te krijgen want de stad heeft veel rustpunten verloren.


Si Bollé heeft zo’n rustpunt wél gevonden, in Hasselt aan de Molenpoort. Een stille plek in een transparente ruimte waar licht en zon een selectie van haar werk bijzonder goed laat uitkomen. Een ruimte ook die niet gedacht is als een white cube waar de toeschouwer als het ware verplicht wordt om de werken intens te bekijken, maar eerder een rustige pleintje waarlangs je wandelt en als je zin hebt binnen gaat om van groter en kleiner werk te genieten, op je eigen ritme. De draad van dit salon is – hoe kan het ook anders – rood, en je kan die plek heel makkelijk vinden want tientallen rode klaprozen wijzen je de weg. Met mondmasker en handgel, uiteraard en na afspraak.


Dit prachtig pand in de Molenpoort 8 te Hasselt,is te koop of te huur ❣️ #Letspoppytup

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vandaag breng ik Brussel naar hasselt

Vandaag breng ik Brussel naar Hasselt. Vijf jaar geleden kwam BRUZZ -  mijn expo #BovendeNoordzee filmen. Ik huurde een appartement boven Mer du Nord - Noordzee vandaar de naam. Adriaan Goedseels spee

Kommentare


bottom of page